Βιβλίο Επισκεπτών

01-04-2013

Ιωάννης Aroma of Art (Χανιά)

Κωνσταντίνε θα συμφωνήσω στα λόγια σου. Εδώ δε σε βρίσκει ούτε ο Χάρος !!! :-) Πραγματικά απίστευτο μέρος. Δεν είναι υπερβολή, Παράδεισος!!! Θα ξανα έρθουμε!!! Απίστευτα όμορφα, συγχαρητήρια.

12-12-2012

Χρήστος Κωστός

Ένα από τα καλύτερα καταλύματα που έχω διαμείνει. Θεωρώ το καλύτερο στην Κρήτη. Συγχαρητήρια!!!

01-12-2012

Ελένη Γραββάνη

Δεν υπάρχει άλλο! Κωνσταντίνε ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!Κι έχω ταξιδέψει αρκετά κι εχουν δει πολλά τα μάτια μου! ΜΠΡΑΒΟ!

19-02-2012

Μαρία - Μανώλης - Ηράκλειο - Ελλάδα

Ήταν ένα Σαββατοκύριακο απ τα πιο όμορφα που έχω ζήσει ως τώρα. Να σαι καλά για όλα... Θα σε ξαναδούμε σύντομα. Όλα ήταν υπέροχα!!!

27-03-2011

οικ. Παναγιώτη Κορομηλά - Χανιά - Ελλάδα

Υπέροχος χώρος που σε ταξιδεύει!!! Συγχαρητήρια.

30-05-2010

Γιώργος - Αννα - Ηρακλειο - Ελλάδα

Ηταν όλα υπέροχα και γι αυτο θα ξαναρθουμε! Ευχαριστούμε πολύ!

22-05-2010

Κώστας - Φωτεινή - Αθήνα - Ελλάδα

Περάσαμε ένα από τα πιο όμορφα 24ωρα της ζωής μας. Μπράβο. Εύγε!

28-03-2010

Αννα - Μίλτος - Χερσόνησος - Ελλάδα

Ηταν φανταστικά, αλλά δυστυχώς πολύ λίγο... Συγχαρητήρια για τη διακόσμηση, διαμόρφωση... Είναι απερίγραπτα όλα!

12-03-2010

Λεμονιά, Χρήστος, Μαρία - Ηράκλειο - Ελλάδα

Υπάρχουν τρία "εκ των ων ουκ άνευ" που αν ένα σπίτι δε διαθέτει ή είναι κενό ή είναι κενοί αυτοί που το κατοικούν: μια βιβλιοθήκη, μια δισκοθήκη και μια συλλογή κρασιών... Ετσι λέει η Εύα Ομηρόλη στο "Η αρχή του ταυτόσημου" που κατάφερα και διάβασα όσο ήμασταν εδώ χάρη στα πανέμορφα γατιά σας που κράτησαν συντροφιά στη μικρή Μαρία. Εδώ τα βρήκαμε και τα τρία!!! μαζί με τόσα άλλα σ αυτό το μοναδικά φροντισμένο σπίτι χάρη σ εσάς. Σας ευχαριστούμε πολύ πολύ πολύ!!

05-01-2010

Νίκος - Μαρία - Χανιά - Ελλάδα

Περάσαμε πολύ καλά αλλά δε μας έφτασαν οι μέρες να τα απολαύσουμε όλα! Θέλουμε πολύ να ξαναέρθουμε.

13-12-2009

Τ Μ - Ηράκλειο - Ελλάδα

Είναι πολύ όμορφα γραφικά και παραδοσιακά. Για να τα απολαύσουμε πρέπει να μείνουμε περισσότερο την επόμενη φορά.Πιστεύουμε να είναι σύντομα.

14-09-2009

Κατερίνα-Γιώργος - Ιωάννινα - Ελλάδα

Διαλέξαμε το Σαμωνά για το ταξίδι μετά το γάμο μας.Η επιλογή μας ήταν παραπάνω από πετυχημένη.Υψηλή αισθητική, άνεση, καθαριότητα, όλα ήταν πανέμορφα. Κωνσταντίνε, σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη φιλοξενία, περάσαμε υπέροχα! Θα τα ξαναπούμε κάποια στιγμή σίγουρα....

22-08-2009

Ελένη Β. - Αθήνα - Ελλάδα

Υψηλης ποιοτητας αισθητική,σημασια στη καθε λεπτομερεια,παραδοση και ανεση σε ιδανικο συνδυασμο,μπραβο Κωνσταντινε!!

21-08-2009

Τάκης - Βίκυ - Αθήνα - Ελλάδα

Ηταν όλα εξαιρετικά.

31-07-2009

Στέλιος (Ρούλα - Αρούνα) - Ελλάδα

Συνολικά είναι τώρα πάνω από δύο μήνες συνεχόμενους που έχουμε περάσει σε τρεις χρονιές στον οικισμό. Ακόμη ψάχνω για έστω ένα κάτι τις που να μην είναι από ταιριαστό έως απόλυτα εμπνευσμένο, ότι πρέπει για το χώρο ή και ακόμη καλύτερο. Αυτό το καθιερωμένο ετήσιο προσκύνημα έχει γίνει πια σημείο αναφοράς για μας, (εμένα τη Ρούλα και τις bitches μας). Την Αρούνα μόνο εφέτος, αλλά του χρόνου ποιός ξέρει Ισως έρθουμε πάλι πιο πολλοί έστω και χωρίς extra bitch... Να είσαι καλά και πάντα φρέσκος στο μυαλό και τη διάθεση (τα υπόλοιπα τα στρώνει ο διάδρομος). Και του χρόνου

09-05-2009

Γιώργος - Εβίτα - Ρέθυμνο - Ελλάδα

Φανταστικό μέρος!......... (δεν έχουμε λόγια). Μπράβο σου Κωνσταντίνε, πολύ λεβέντικη δουλειά. Να είσαι σίγουρος πως ο Σαμωνάς θα γίνει διάσημος προς Ρέθυμνο μεριά.... Καλή συνέχεια.Ψιτ ... ψιτ ! Θα σου ξανάρθουμε.

17-01-2009

Αντώνης - Χανιά - Ελλάδα

Ωραίο μέρος, μπράβο έκανες προσεγμένη δουλειά. Να παν όλα καλά.

21-07-2008

Ρούλα - Στέλιος (Αρούνα - Ήρα) - Αθήνα - Ελλάδα

Και να που το πείραμα πέτυχε. Την πρώτη φορά είπαμε θα ξανάρθουμε. Έστω και μετά δύο χρόνια είμαστε πάλι εδώ. και περισσότεροι μάλιστα. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά (μη σου δίνουμε και αέρα) όλα ήταν όπως παλιά. Υπέροχα. Πλέον δε λέμε αντίο, αλλά "θα τα πούμε σύντομα".

17-02-2008

Νίκος Ιωάννα & η μικρή Ρουλίτσα - Χανιά - Ελλάδα

Ήταν ένα από τα πιο όμορφα Σαββατοκύριακα που περάσαμε στη ζωή μας. Κώστα σε ευχαριστούμε για όλα. Τα δωμάτια υπέροχα και ο καιρός χιονισμένος. Ευχαριστούμε.

18-11-2007

Ελένη - Γιώργος - Ηράκλειο - Ελλάδα

Περάσαμε πολύ ωραία. Ήταν όλα υπέροχα! Ευχαριστούμε πολύ.

06-11-2007

Σέβη - Αθήνα - Ελλάδα

Πραγματικά όμορφος χώρος, ιδιαίτερη αισθητική, προσοχή στη λεπτομέρεια, μοναδική ατμόσφαιρα. Just great!

14-10-2007

Στέλιος - Κωνσταντίνα - Χανιά - Ελλάδα

Με ποια της φύσης ομορφιά να σε παρομοιάσω, που ναι τα κάλλη σου πολλά και θα την εντροπιάσω.

17-08-2007

Βίκυ Ρ. - Αθήνα - Ελλάδα

Γειά σου Κωνσταντίνε!!Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ωραία φιλοξενία... Υπέροχος χώρος, καλόγουστος και με δυο λόγια εξαιρετικός. Θα τα πούμε ξανά!!

16-07-2007

Δημήτρης-Βικτωρία-Ειρήνη-Σμαράγδη-Δώρα - Χανιά - Ελλάδα

Όλα ήταν τέλεια. Σε ευχαριστούμε!!!

03-06-2007

Εύα Βολονάκη - Χανιά - Ελλάδα

Όπως ξαφνική ήταν η απόφασή μας να περάσουμε εδώ το Σαβκο, έτσι απρόσμενα ευεργετική και ευχάριστη ήταν η διαμονή μας. Δεν θα πω απλά ευχαριστώ, αλλά συγχαρητήρια για το ενδιαφέρον που δείχνεις σε βαθύτερα πράγματα από μια απλή διαμονή των επισκεπτών σου. Παρ αυτά....Ευχαριστούμε και θα τα ξαναπούμε!!!

09-04-2007

Σοφία - Σέβη - . - Ελλάδα

Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία. Χριστός Ανέστη!

09-04-2007

Βαμβουνάκης Γιώργος - . - Ελλάδα

Ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία και την περιποίηση.

09-04-2007

Γιάννης - Χανιά - Ελλάδα

Ήταν το αγαπημένο μου Πάσχα.

18-03-2007

Μάνος - Ξένια - Σπύρος - Ηράκλειο - Ελλάδα

Περάσαμε ένα πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο. Ευχαριστούμε

19-02-2007

Γιώργος - Ριτα , Κώστας - Χαρά - Ηράκλειο - Ελλάδα

Περάσαμε υπέροχα σ ενα γαλήνιο και φανταστικό τοπίο, συνδυασμένο αρμονικά με το παραδοσιακό στοιχείο! Σας ευχαριστούμε...

19-02-2007

Μανόλης - Ναταλία - Ηράκλειο - Ελλάδα

Το πιο μαγικό βότανο χαρήκαμε, όχι όμως αρκετά... Αυτό το διήμερο μαγευτήκαμε απ την γεύση του και την απίστευτη μυρωδιά του... είναι μαγεία!! Ευχαριστούμε για όλα!

11-02-2007

Γιάννης - Άννα , Γιάννης - Ρένα - Χανιά - Ελλάδα

Είδαμε τον κόσμο από ψηλά και ξαναβρήκαμε το "δικό μας" κόσμο... Περπατήσαμε τα βουνά του Αποκόρωνα. Μας ζέστανε το τζάκι της "Μαντζουράνας" και φάγαμε ζεστό ψωμί που ψήσαμε στο φούρνο του Σαμωνά. Όλα αυτά με καλή παρέα και ένα οικοδεσπότη που προλάβαινε τις επιθυμίες μας. Ήταν οι καλύτερες διακοπές της ζωής μας. Ευχαριστούμε πολύ - πολύ. Θα ξανάρθουμε σίγουρα.

26-07-2006

Στέλιος - Ρούλα - Αρούνα - Αθήνα - Ελλάδα

Τελευταίο βράδυ το αποψινό και στο μυαλό μας τριγυρίζει η ιδέα για την επόμενη φορά που θα ανταμώσουμε στο Σαμωνά. Δεκαέξι μέρες πέρασαν τόσο γρήγορα, αλλά τις νιώθουμε και τόσο γεμάτες. Συμφωνούμε και οι τρεις πως οι διακοπές μας εδώ ήταν από τις ομορφότερες που έχουμε κάνει. να μην επαναλαμβάνομαι... οι προ-γράψαντες τόνισαν την αξιέπαινη προσπάθειά σου Κώστα. Όλα υπέροχα. Θα μας λείψετε όλοι. Κυρίως ο Ελαδώ, ο χαδιάρης Ελαδώ που μας σκλάβωσε, και η Ασπασία με τα αστεία της, αλλά και τη γλυκύτητά της. Δε λέμε αντίο.... λέμε καλή αντάμωση.

26-02-2006

Κορίνα - Γιώργος - Χανιά - Ελλάδα

Νιώσαμε ότι ήμασταν σε μια άλλη χώρα, στη χώρα των πουλιών. Το πρωινό ξύπνημα με τον ήχο των προβάτων, το τιτιβισμα των πουλιών και το αυθόρμητο τραγούδι των γειτόνων ήταν καταπληκτικό! Ένα ευχααριστώ είναι λίγο για την ανεπανάληπτη φιλοξενία.

26-02-2006

Κώστας - Στέλλα - Χανιά - Ελλάδα

Περάσαμε πολύ ωραία. Το σπιτάκι ήταν καταπληκτικό. νοιώσαμε σαν το σπίτι μας. Το γούστο και το μεράκι μας κατέπληξε. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία!

12-02-2006

Βάνα - Χανιά - Ελλάδα

πολύ λίγο ήτανε, θα ξανάρθω για πιο πολύ με το Γιώργο!!! Χάρηκα πολύ.

05-02-2006

Βάσω Μ. - Χανιά - Ελλάδα

Σου αξίζουν συγχαρητήρια για τους υπέροχους χώρους που έχεις διαμορφώσει με τόσο γούστο. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και καλές δουλειές.

29-01-2006

Πάτας - Λεωνιδόπουλος - Χανιά - Ελλάδα

Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα! Όλα ήταν υπέροχα, η δουλειά που κάνατε ήταν πολύ καλή και το αποτέλεσμα φαίνεται! Καλές δουλειές.

31-12-2005

Γιώργος - Βίκυ, Πέτρος - Ντίνα - Χανιά - Ελλάδα

Σ αυτό το υπέροχο παραδοσιακό σπίτι περάσαμε μια από τις πιο όμορφες Πρωτοχρονιές της ζωής μας!Το τζάκι, το φαγητό, τα υπέροχα ζεστά παπλώματα. Ο σκύλος να γαβγίζει.... η καλή παρέα του ιδιοκτήτη.Ευχόμαστε να μαστε όλοι καλά και να επαναλάβουμε μια παρόμοια εξόρμηση σύντομα.Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Πέτρο για το Πρωτοχρονιάτικο δώρο του.

30-12-2005

Μιχάλης - Γκλόρια - Χανιά - Ελλάδα

Δυο ψυχές που ήρθαν να γιορτάσουν... και μάλλον ήρθαν στο σωστό μέρος.Καταπληκτικό, με φαντασία. Όπως θα ΄θελα να ΄ναι το σπίτι μου! Α ξέχασα: η πιο όμορφη έκπληξη που μου ΄χει κάνει ο αγαπημένος μου. Παράδοση και τεχνολογία δεμένη αρμονικά σε ένα μέρος που θυμίζει την χώρα του ποτε, ένα τόπο ονειρεμένο από κάθε όνειρο κάθε ανθρώπου. Η πιο όμορφη νύχτα του χρόνου ήταν η χτεσινή!!Σε ευχαριστούμε.

20-11-2005

Νίκος - Στέλλα - Χανιά - Ελλάδα

Ένα απ' τα πιο ωραία και ήσυχα Σαββατοκύριακα. Μακάρι να ήταν συνέχεια Κυριακή!! Το σπίτι υπέροχο και σίγουρα στο επόμενο διήμερο θα ζητήσουμε να μας ακολουθήσουν και οι φίλοι μας.Φιλάκια Κώστα...

11-11-2005

Κώστας - Σάντι - Χανιά - Ελλάδα

Όλα ήταν υπέροχα... μας κοίμησες και μας γλύκανες με το υπέροχο γλυκό σου... ήταν ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο.Υπέροχο γούστο!! Σ ευχαριστούμε.

07-11-2005

Ιωάννα, Γιώργος, Κώστας, Νίκος, Ιωάννα, Ντόρα. - Καστέλι Κισσάμου - Ελλάδα

Ευχαριστούμε πολύ πολύ για όλα. Η δουλειά που έχεις κάνει είναι φανταστική.Καλές δουλειές...

20-08-2005

Χάρης - Γιώτα - Αθήνα - Ελλάδα

Είναι δύσκολο να περιγράψουμε το πόσο όμορφα περάσαμε. Κρατάμε όμως πολλές εικόνες φεύγοντας. Κάθε εικόνα αντιστοιχεί με χίλιες λέξεις. Στο νου μας έρχονται μερικές απ αυτές: φύση, τοποθεσία, χωριό, σπίτι, ζεστασιά, φιλοξενία, γνήσιοι άνθρωποι!Όλα αυτά βέβαια οφείλονται στο μεράκι, τη δουλειά και τη φαντασία του ιδιοκτήτη, πράγματα που φαίνονται από άκρη σε άκρη του σπιτιού, μέσα και έξω από αυτό.Τελικά η ευχή του κώστα έγινε πραγματικότητα. Νιώθουμε ότι φεύγουμε από το σπίτι μας, στο οποίο σύντομα ελπίζω να επιστρέψουμε!Περάσαμε υπέροχα. Ευχαριστούμε.

14-08-2005

Αλέξανδρος - Ειρήνη - Αθήνα - Ελλάδα

Η "ποίησις είναι ανάπτυξη στίλβωντος ποδηλάτου" έγραψε ο Εμπειρίκος.Από ό,τι είδαμε όμως είναι και ο συνδυασμός πέτρας, ξύλου και απεριόριστης διάθεσης για κάτι ωραίο.Όσο για τους ιδιοκτήτες του σπιτιού (Κώστας, Ελαδώ) μας μάγεψαν εξίσου.Περάσαμε πολύ ωραία και θα ξανάρθουμε!

02-05-2005

Ελευθερία - Ηλίας - Χανιά - Ελλάδα

Η ιδέα εξαίσια. Η προσπάθεια τεράστια. Το αποτέλεσμα, επίτευγμα. Το περιβάλλον του χωριού, η ηρεμία της φύσης, το οικείο σπιτάκι, το λεπτό και πολύ προσεγμένο γούστο καθώς και η αυτονομία του χώρου σε προδιαθέτουν για χαλάρωση, συγκέντρωση και όμορφη, αβίαστη και παραδοσιακή διαμονή. Πραγματικά σαν στο σπίτι http://www.laviagraes.com/ σου. Με τις πιο θερμές και εγκάρδιες ευχές  για παντοτινά δημιουργικά  επιτεύγματα. Ευχαριστούμε πολύ.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prev Next
11n
Παραδοσιακός Οικισμός στον Σαμωνά Αποκορώνου, Χανιά, τηλ: +30 6986783030, email: info@samonas.gr
Γιαννουλάκης Κωσταντίνος

Villas in Chania with sea view

MHTE 10 42 K 10 00 00141 0 0
Κατασκευή Ιστοσελίδων
Κατασκευή Ιστοσελίδων στα Χανιά από την PC-Creations